Recensies van Croissant
Terug naar CroissantRecensies
-
De basis is goed maar met een ei erbij wordt het croissantdeeg niet zoals heet hoort te smaken. Laat het ei eruit en rol het deeg elke 15 minuten en als het gaat doe het 4 keer en als dat niet lukt omdat er teveel boter doorheen komt neem de volgende keer wat minder boter. Nu moeten we nog zoeken hoe we het croissantdeeg kunnen laten rijzen tijdens het bakproces (meestal de dag erna)Ingrid gaf dit recept 4/5 sterren
-
Heel leuk om te doen maar in het begin met kneden was het heel plakkerig maar toch super leuk :)Daan gaf dit recept 5/5 sterren
-
Kan het ook met zelfrijzend bakmeel?Piet gaf dit recept 5/5 sterren
-
Beste mensen, Ik heb lange tijd niet op mijn receptenboek gekeken en zag nu pas jullie reactie. Piet met zelfrijzend bakmeel heb ik nooit geprobeerd. Ingrid, wij vonden de croissant op mijn manier wel lekker hoor, maar ik doe het niet meer zo vaak. Sorry voor mijn veel te late reactie, Groet, Christina57