Allergie informatie: Croissant
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 gram verse gist
- 1/8 liter koude melk
- 250 gram tarwebloem (+ wat extra voor het uitrollen)
- 2 eetlepels suiker
- 1 afgestreken dessertlepel zout
- 1 ei
- en 1 eidooier voor het bestrijken van het deeg
- 125 gram roomboter op kamertemperatuur
Meer Recepten
- Taart Abrikozen
Met abrikozen, croissant deeg en abrikozenjam uit Nederland
4 taarten - 30 minuten
Taart en gebak - tobkok - Croissants met Mon Chou en schouderham
Met croissant, mon chou en ham uit Nederland
3 porties - 25 minuten
Ontbijtgerechten - marijkealders - Broodje croissant gevuld met ragout
Met croissant, champignonragout en roomkaas uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Broodgerechten - tobkok - Mini worstenbroodjes
Met croissantdeeg en knakworstje uit Nederland
20 porties - 15 minuten
Hapjes - sassefras1972 - Italiaanse croissant
Met croissants, groene pesto en rauwe ham uit Italie
2 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - durna06
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Croissant
- Allergieen informatie