Allergie informatie: Broodje warm vlees in een modern jasje
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels boter
- 1 gesnipperde ui
- 250 gram gegaarde wijnzuurkool
- 150 gram gebraden fricandeau in plakjes
- 2 piramidebroodjes met pompoenpitten
- 50 milliliter water
- ½ eetlepel honing
- 2 piramidebroodjes
- 1 eetlepel mosterd
- 2 augurken
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Broodje warm vlees in een modern jasje
- Allergieen informatie