Allergie informatie: Broodje met feta en pistachenoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak wit broodmix
- 300 milliliter handwarm water
- 25 gram boter
- 50 gram gepelde pistachenoten
- 2 eetlepels peterselie
- 150 gram feta
- bloem
- peper
- 1 ei, losgeklopt
- 2 eetlepel sesam/maanzaad
- keukenmachine
- karton
- groentelepel
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Broodje met feta en pistachenoten
- Allergieen informatie