Allergie informatie: Brood met chocolade
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eieren
- 2 theelepels kaneel
- 250 gram zelfrijzend bakbloem (broodmix, zie de verpakking)
- 2 deciliter melk (sojamelk)
- 150 gram fijngehakte pure chocolade
- 200 gram suiker
- 150 gram fijngehakte gemengde noten (100 gram noten en 50 gram rozijnen)
- 0,5 deciliter olie
- 3 fijngesneden appels
- 1 mespuntje zout
- paneermeel
- grote bakvorm
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Brood met chocolade
- Allergieen informatie