Allergie informatie: Bol met tonijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 Italiaanse bollen
- 1 blikje tonijn
- 1 kleine friszure appel
- 0,5 kleine ui
- 0,5 avocado
- 0,5 eetlepel citroensap
- voor de dressing:
- 2 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel tomatenketchup
- peper, zout
- bieslook
- 0,5 eetlepel whisky
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Bol met tonijn
- Allergieen informatie