Allergie informatie: Boffert, oud recept uit Friesland
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram rozijnen
- 250 gram krenten
- 300 gram zelfrijzend bakmeel
- 250 gran bruine basterdsuiker
- 2 eieren
- 2 deciliter melk
- 80 gram gesmolten boter
- zout
- paneermeel
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Boffert, oud recept uit friesland
- Allergieen informatie