Allergie informatie: Boeren volkoren brood
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het zetsel:
- 300 gram volkoren meel
- 10 gram gist
- 300 gram lauw water
- Voor het deeg:
- 200 gram volkorenmeel
- 15 gram gist
- 10 gram zout
- 15 gram suiker
- 10 gram boter
- 1 ei
- circa 100 gram lauw water
Meer Recepten
- Boeren hap
Met aardappels, kidneybonen en gehakt uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Stamppotten - hilda - Varkenshaas speciaal in braadzak
Met varkenshaasje, soepgroente en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - sacha - Mijn zelfgemaakte croutons
Met brood, olijflolie en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - HuibV - Hamburger extra groot voor 2 personen
Met rundergehakt, brood en ui uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Snacks - mcdaddy1 - Brood met gedroogde tomaten op olie
Met witbroodmix, gedroogde tomaat en rozemarijn uit Nederland
1 portie - 1 uur en 30 minuten
Broodgerechten - Hannat
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Boeren volkoren brood
- Allergieen informatie