Biscuit

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. + kloppen.
  2. Als het lichtjes stijf is er de aan toevoegen en daarna op stand 1 de één voor één toevoegen.
  3. Daarna de gezeefde bloem en voorzichtig onder spatelen.
  4. In springvorm die beboterd en bebloemd is, gieten en bakken op 180 graden C.
  5. ongeveer 45 minuten.
  6. Controleren met priem, als de priem droog is, is de biscuit klaar.
  7. Versieren naar eigen smaak.
25
25
25

Variaties op Biscuit

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Biscuit
VariatieAantalGang
Biscuitrol met citroencrème en eiwitsneeuw1Taart en gebak
Biscuitgebak1Taart en gebak
Chocolade biscuitblokjes1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zelfrijzende bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwitten en eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Biscuit heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb het recept gemaakt, maar wel gewoon de eieren heel met de suiker gemixt en bij het meel een mespuntje bakpoeder gedaan. Mijn bezoek was erg enthousiast over de bienestich met kersenvulling.
Wendy k 14 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
692 kcal
34%2768 kcal
Vetten
32 g.
46%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
11%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
50 g.
55%200 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Biscuit