Allergie informatie: Boeuf Bourguignon by myself
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo mager runderstoofvlees
- 125 gram gerookt spek
- 375 gram kleine uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 wortel
- 2 eetlepels olie
- 1,5 eetlepel bloem
- zout
- peper
- 300 milliliter rode wijn
- 1 bouillonblokje
- 2 laurierblaadjes
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 250 gram champignons
- 1 bosje peterselie
Meer Recepten
- Boeuf Bourguignon a la minute
Met biefstuk, spek en rode wijn uit Frankrijk
2 porties - 20 minuten
Kerst - sacha - Cote de boeuf Wellington
Met fijne rib, mosterdpoeder en grof zeezout uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vlees - fverbist - Boeuf bourguignon
Met rundvlees, winterpeen en gerookt spek uit Frankrijk
4 porties - 6 uur en 30 minuten
Vlees - meeuw405 - Boeuf bourguignon
Met riblappen, ontbijtspek en rode wijn uit Frankrijk
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - Muck - Boeuf bourgignon
Met rundvlees, rode wijn en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Stoofschotels - estherdanielle
- Home
- Recept
- Boeuf bourguignon by myself
- Allergieen informatie