Allergie informatie: Zuurkool met appel, ui en knoflook
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 80 gram boter
- 0,5 theelepel tijmblaadje1
- 1 zure appel, in blokjes gesneden
- 600 gram zuurkool
- 3 jeneverbessen
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 600 gram geschilde aardappels, in blokjes
- zout
- peper
- 2 deciliter crème fraiche
- 60 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Zuurkool met appel, ui en knoflook
- Allergieen informatie