Allergie informatie: Zoet-zure komkommers
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter water
- 1 kilogram komkommers (biologisch)
- 120 gram rietsuiker
- 20 gram zeezout
- 140 milliliter appelazijn
- 2 gram pimentkorrels
- 2 gram kruidnagels
- 2 centimeter verse gemberwortel, geschild en in dunne plakjes
- 2 knoflooktenen
- 200 gram sjalotjes, in ringen gesneden
- een paar stukjes sinaasappelschil
Meer Recepten
- Komkommersalade
Met komkommer, rode ui en olijfolie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - bettyvandijk - Komkommersoep met paprika
Met komkommer, rode paprika en sherry uit Nederland
4 porties - 3 uur en 40 minuten
Soepen - lucyvader - Zomerse salade met feta
Met vleestomaten, groene paprika en feta uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Zomer - lucyvader - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Getcok (Rundvlees in saus met sesamzaadjes)
Met rundvlees, sesamzaad en sj uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Zoet-zure komkommers
- Allergieen informatie