Allergie informatie: Witlofsalade met stokbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram aardappels (panklaar)
- 250 gram witlof, fijn gesneden
- 150 gram gekookte kalkoenfilet, in kleine blokjes gesneden
- 8 hard gekookte eieren, in blokjes net zo groot als de kalkoenblokjes
- 1 rode paprika, in blokjes net zo groot gesneden als de vorige blokjes
- 2-3 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel cotroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Witlofsalade met stokbrood
- Allergieen informatie