Allergie informatie: Wilde sla met garnalen en olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 olijven (groen)
- 1 zakje pijnboompitten
- 3 paprika's, geel, groen en rood
- 500 gram Hollandse garnalen
- 1 zakje met rucola sla
- 1 zakje veldsla
- 1 bakje waterkers
- 1 eetlepel zoete honing
- 1 theelepel scherpe mosterd
- 6 sneetjes bruin brood (het liefst grof volkoren)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Wilde sla met garnalen en olijven
- Allergieen informatie