Allergie informatie: Weinkraut – witte kool in witte wijn gestoofd
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram spekvet (het vet dat vrijkomt bij het uitbakken van spekjes)
- 50 gram uien
- 1 eetlepel suiker
- 0,25 liter witte wijn
- 700 gram witte kool, in reepjes gesneden
- zout
- 1 laurierblad
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel komijn
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk - Simpele tomatensalade met oregano
Met tomaat, oregano en ui uit Italie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - saladesmuller - Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Weinkraut – witte kool in witte wijn gestoofd
- Allergieen informatie