Allergie informatie: Warme pastei van kip met pistachenoten
Terug naar het receptIngrediënten
- benodigdheden pastei:
- 300 gram kipfilet
- 1 ei
- 2 eiwitten
- peper
- zout
- 50 gram gepelde pistachenoten
- 1 deciliter room
- benodigdheden saus:
- 1 ui
- 1 wortel
- 1 theelepel tijm
- 2 laurierblaadjes
- 1 lepel boter
- 1 lepel tomatenpuree
- 1 lepel bloem
- 1/3 liter kippenbouillon
- 1 lepel gehakte dragon
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Warme pastei van kip met pistachenoten
- Allergieen informatie