Allergie informatie: Uppama (kruidenpasta uit India)
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 eetlepels plantaardige olie
- 1 snufje asafoetida (duivelsdrek)
- 0,5 theelepel zwarte mosterdzaadjes
- 1 gedroogd heet rood pepertje
- 1 eetlepel channa dal (gele gespleten linzen)
- 2 theelepels urad dal (witte gepelde linzen)
- 0,5 middelgrote gepelde en gesnipperde ui
- 250 gram zeer fijngesneden kool
- 1 kleine geschilde aardappel in dobbelsteentjes van 0,5 cm
- 2 eetlepels doperwtjes
- 1 verse fijngehakte groene chilipeper
- 0,5 theelepel versgeraspte gemberwortel
- 0,75 theelepel zout
- 100 gram fijne tarwegries
- 3 deciliter kokend water
- 1 eetlepel fijngeknipt koriandergroen
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Uppama (kruidenpasta uit india)
- Allergieen informatie