Allergie informatie: Uienconfituur met tandoori masala
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 uien
- 2 eetlepels honing
- 150 milliliter frambozenazijn
- 3 eetlepels olie
- 2 koffielepels tandoori masala
- 0,5 koffielepels zout
- 0,25 koffielepel peper
- 5 eetlepels casonadesuiker of donkere rietsuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Uienconfituur met tandoori masala
- Allergieen informatie