Allergie informatie: Tomatenchutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 kilo rijpe tomaten, ontveld, het vruchtvlees in stukken gesneden
- 500 gram uien of sjalotten, grof gesnipperd
- 25 gram zout
- 1-1,5 eetlepel paprikapoeder
- 1,5 theelepel sambal oelek
- 3 deciliter kruidenazijn (5-6%)
- 400 gram bruine basterdsuiker
- 2 laurierbladeren
Meer Recepten
- Tomatenchutney (grote hoeveelheid)
Met tomaten, appels en appelazijn uit India
4 porties - 50 minuten
Sauzen en marinades - jaccor - Tama tar Chatni (tomatenchutney)
Met tomaten, chilipoeder en tamarinde extract uit India
4 porties - 40 minuten
Sauzen en marinades - jaccor - Perziken-tomatenchutney
Met perziken, tomaten en uien uit India
1 portie - 1 uur
Jam en marmelade - meinweg - Tomatenchutney (kleine hoeveelheid)
Met tomaten, abrikoos en groene pepers uit India
4 porties - 45 minuten
Sauzen en marinades - jaccor - Courgette-tomatenchutney
Met courgettes, tomaten en spaanse peper uit Italie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - ma-griet
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Tomatenchutney
- Allergieen informatie