Allergie informatie: Tomaten chutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 middelgrote tomaten
- 1 eetlepel gemberwortel
- 4 groene pepers
- 1 mespunt asaftida
- 1 theelepel komijnzaad
- 1 theelepel zwarte mosterdzaad
- 2 laurierblaadjes
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 0,5 theelepel geelwortel (kurkuma)
- 1 theelepel maïzena
- 1 bosje verse koriander
- 1 theelepel zout
- peper
- 2-3 eetlepels suiker (afhangende hoe zuur de tomaten zijn)
- 2 eetlepels olie
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Tomaten chutney
- Allergieen informatie