Allergie informatie: Toemis Udang Jengkol Pedis (Geroosterde garnalen in pittige saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram grote garnalen
- 10 jonge jengkol
- 8 groene lomboks
- 4 rode lomboks
- 1 serehstengel
- 2 daun salam
- 4 centimeter laos
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel zout
- 1 eetlepel suiker
- 4 sjalotjes
- 2 tenen knoflook
- 50 milliliter water
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens