Allergie informatie: Taboulé (Peterseliesalade)
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram burghul (grofgemalen tarwe)
- sap van 1 citroen
- 1 deciliter olijfolie
- zout & peper
- 2 grote bossen platte peterselie
- 1/2 bosje munt
- 3 tomaten
- 2 lenteuitjes
- eventueel kropje Romana bindsla
Meer Recepten
- Franse Tabouleh
Met taboule, citroen, paprika uit Frankrijk
4 porties - 45 minuten
Zomer - vivien - Kool- en peterseliesalade
Met groene kool, peterselie en appelazijn uit Verenigde Staten
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - michaeltoorop - Tonijn taboulé met wasabi
Met tonijn, couscous en limoen uit Belgie
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - kb
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Taboulé (peterseliesalade)
- Allergieen informatie