Allergie informatie: Stoofpeertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo stoofperen
- 0,5 liter rode wijn
- 1 kaneelstokje
- 1 theelepel citroensap
- 4 kruidnagels
- 50 gram rietsuiker
Meer Recepten
- Stoofpeertjes met bessenjenever
Met stoofpeertjes, bessenjenever en suikerklontjes uit Nederland
4 porties - 5 uur
Nagerechten - elisedouma - Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba - Stoofpeertjes in Sangria
Met sangria en stoofpere uit Nederland
4 porties - 2 uur
Nagerechten - Pandaliesje - Stoofpeertjes
Met stoofperen, kaneel en diksap uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Nagerechten - mirjamopdekist - Stoofpeertjes
Met stoofperen, perenrood en gembersiroop uit Nederland
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - HaagscheHop
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Stoofpeertjes
- Allergieen informatie