-
Stoofpeertjes worden toch niet rood zonder iets roods?
Tom gaf dit recept 5/5 sterren
-
Peertjes kleuren bij mij niet rood. Smaak is echter wel goed. Ondanks gebruik van Gieser wildeman peertjes...
Paula gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk om de Gieserman peren de stoven in Glühwein. Als je de Glühwein na bereiding inkookt en er eventueel een blaadje gelatine aan toevoegt heb je een heerlijke dikke saus voor over de peertjes.
-
De Gieser Wildeman peren worden wel mooi rood zonder toevoeging van wijn of bessensaus.
Valaina gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hoeveel kaneelpoeder moet er dan ongeveer bij?
Nicole gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hoeveel kaneel moet er ongeveer op?
Nicole gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hoeveel kaneel moet er ongeveer op?
Nicole gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ze kleuren ook van bruine suiker.
Anna gaf dit recept 5/5 sterren
-
Moeten de peren helemaal onder water staan?
Jaap Sweegers gaf dit recept 5/5 sterren
-
Er zijn 2 soorten stoofperen de ene wordt rood en de andere niet. De bessensap of rode wijn is alleen voor de smaak.
Richard gaf dit recept 5/5 sterren
-
Lekker en makkelijk recept. De peertjes worden echt wel rood zonder rode wijn of bessensap.
Erika gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ze worden echt niet rood als je er alleen kaneel bij doet hoor. Traditioneel voegt men rode bessensap of rode wijn toe en vergeet ook geen suiker toe te voegen. ;)
Simone gaf dit recept 1/5 sterren
-
Super simpel recept en het resultaat is geweldig lekker!
Lizeth gaf dit recept 5/5 sterren