Allergie informatie: Stoofpeertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo stoofperen
- water
- 2 kaneelstokjes
- 100 gram suiker
- klein flesje rode wijn (25 centiliter)
- 3 a 4 theelepels custard
Meer Recepten
- Stoofpeertjes met bessenjenever
Met stoofpeertjes, bessenjenever en suikerklontjes uit Nederland
4 porties - 5 uur
Nagerechten - elisedouma - Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba - Stoofpeertjes in Sangria
Met sangria en stoofpere uit Nederland
4 porties - 2 uur
Nagerechten - Pandaliesje - Stoofpeertjes
Met stoofperen, kaneel en diksap uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Nagerechten - mirjamopdekist - Stoofpeertjes
Met stoofperen, perenrood en gembersiroop uit Nederland
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - HaagscheHop
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Stoofpeertjes
- Allergieen informatie