Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spek met peren recept
Spek met peren recept

Spek met peren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de peren, snijd het kroontje eraf en boor de klokhuizen eruit. Doe de peren met de spek in een pan en giet er zoveel water bij zodat het vlees net onder staat. Kook dit alles in ongeveer 2 uur zachtjes gaar. Haal het spek uit de pan en snijd het in plakken. Schep de peren uit de pan en doe deze in een schaal. Geef er gekookte aardappelen bij. Het kookvocht kan als jus dienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spek met peren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven