Allergie informatie: Soesjes met Emmentaler en gedroogde tomaatjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,25 liter droge witte wijn
- 100 gram boter
- 1 theelepel zout
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 175 gram zelfrijzend bakmeel
- 75 gram fijngeraspte emmentaler
- 4 eieren (m)
- 125 gram emmentaler aan een stukje
- 2 gedroogde tomaatjes op olie
- 3 eetlepels geroosterde pijnboompitten
- 3 eetlepels zeer fijngehakte bleekselderij
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Kerriepoeder 2
Met chilipepers, koenjit en kruidnagels uit India
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Soesjes met emmentaler en gedroogde tomaatjes
- Allergieen informatie