Allergie informatie: Shii-take gevuld
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram kippenvlees (filet)
- 12 gewone shii-take
- bloem (klein beetje)
- 150 gram, gepelde, rauwe garnalen
- 3 bosuitjes, fijngesneden
- 1 theelepel fijn gesneden gember
- olijfolie
- 1 eetlepel sojasaus
- 2 eetlepels sake (wijn van rijst)
- zeezout
- peper naar smaak
- saus:
- 4 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels mirin (zoete wijn)
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel sake (wijn)
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Mie met gamba's
Met mie, gamba's en gember uit China
6 porties - 45 minuten
Miegerechten - 34533 - Koolsoep met Tahoe
Met chinese kool, tahoe en shii-take uit China
4 porties - 30 minuten
Soepen - 34533 - Thais rundvlees met oestersaus
Met biefstuk, paprika en oestersaus uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - robancona
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Shii-take gevuld
- Allergieen informatie