Allergie informatie: Seroendeng
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram geraspte kokos
- 100 gram pinda's, niet gebrand
- 1 grote ui
- twee teentjes knoflook
- 10 gram trassie
- 10 gram bruine suiker
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel laos
- sap van een halve citroen
- zout naar smaak
- olie om te bakken (soja, arachide of zonnebloem)
Meer Recepten
- Seroendeng (kruidige kokosstrooisel)
Met kokos, pinda en knoflook uit Indonesie
1 portie - 30 minuten
Bijgerechten - kitty - Rendang Ajam
Met kip, lombok en sjalot uit Maleisie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Sperziebonen gesmoord in kokosmelk
Met sperziebonen, knoflook en kokosmelk uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - sacha - Oosterse roerbak spitskool
Met spitskool, prei en tauge uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ketan koening seroendeng (gele kleefrijst bestrooid met kruidige kokos)
Met ketan kleefrijst, seroendeng en boemboes uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Seroendeng
- Allergieen informatie