Allergie informatie: Sato brenebon (bruine bonensoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram bruine bonen
- 1 muskaatnoot (nootmuskaat)
- 500 gram varkenspootjes
- 7 kruidnagels
- 3000 milliliter water
- 12 sjalotten
- 5 teentjes knoflook
- 3 preien
- 3 takjes selderij
- olie
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel witte peper
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Bruine bonen schotel
Met bruine bonen, uien en spek uit Nederland
3 porties - 1 uur
Groentegerechten - zonnebloem - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken - Tonijn clubsandwich
Met casinobrood, tonijn en bacon uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - jacob - Nasi koening (gele feestrijst)
Met rijst, santen en bruine ui uit Indonesie
8 porties - 45 minuten
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sato brenebon (bruine bonensoep)
- Allergieen informatie