Allergie informatie: Saté lilit (Balinese vissaté)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram visfilet
- 250 gram garnalen (rauw)
- 5 rawits
- 1 kunyit van ca. 3 cm.
- 3 blaadjes djeruk perut
- 2 theelepel zwarte peper
- zout naar smaak
- 100 gram geraspte kokos
- 3 eetlepels gesmolten gula djawa
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000 - Kerrie Saté Kambing
Met lamsvlees, santen en groene kerriepasta uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Vlees - 34533 - Pangafilet-sate met sesamzaadjes
Met pangafilet, sesamzaadjes en viskruiden uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - spikeysmum
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté lilit (balinese vissaté)
- Allergieen informatie