Allergie informatie: Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram rundvlees
- 250 milliliter dikke santen
- 250 milliliter water
- 2 daun djeruk purut
- 2 daun salam
- 1 serehstengel
- 3 eetlepels asemwater
- 2 lomboks
- 3 eetlepels olie
- satéstokjes
- Boemboe:
- 5 sjalotjes
- 4 tenen knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 4 centimeter laos
- 6 centimeter djahe
- 1 eetlepel gula djawa
- 0,25 theelepel zout
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco - Karsigu (geitenvlees in kokossaus)
Met geitenvlees, santen en boemboe uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté komoh (runderspiesjes in kokossaus)
- Allergieen informatie