Allergie informatie: Saté hati (saté van kalfslever)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kalfslever
- 2 kemirienoten
- 0,5 theelepel ketumbar
- 3 rode uien
- 0,5 theelepel kunyit
- 2 lomboks
- 2 centimeter laos
- 1 mespunt trassi
- 2 eetlepels olie
- 50 gram santen
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté hati (saté van kalfslever)
- Allergieen informatie