Allergie informatie: Saté cumi bakar manado (inktvis spiesen met kokossaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo inktvis
- 2 deciliter santen
- 25 daun kemangi
- 5 daun djeruk purut
- 3 eetlepels asamwater
- 1 theelepel zout
- 3 eetlepels olie
- boemboe:
- 8 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 8 rode lomboks
- 4 kemirienoten
- 3 centimeter kunyit
- 2 centimeter djahe
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté cumi bakar manado (inktvis spiesen met kokossaus)
- Allergieen informatie