Allergie informatie: Saté babi madura (licht gekruide varkenshaas saté)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram varkenshaas
- 2 theelepels ketumbar
- 4 uien
- 4 theelepels djinten
- 4 tenen knoflook
- 1 eetlepel asemwater
- 8 theelepels ketjap
- 4 theelepels gula djawa
- 4 gepofte kemirienoten
- 2 serehstengels
- 2 theelepels laos
- 4 daun djeruk purut
- 2 theelepels kunyit
- 8 theelepels sambal oelek
- 2 theelepels djahe
Meer Recepten
- Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Spies van varkenshaas met artisjok
Met varkenshaas, artisjokhart en olie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Spies van varkenshaas met schijfjes sinaasappel
Met varkenshaas, sinaasappel en oregano uit Italie
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté babi madura (licht gekruide varkenshaas saté)
- Allergieen informatie