Recensies van Saté ajam ubud (gekruide kipsaté)
Terug naar Saté ajam ubud (gekruide kipsaté)Recensies
-
Met dank voor deze informatie. Het marineren zal in het vervolg buiten de koeling plaatsvinden. Groet, George.George Sindram gaf dit recept 5/5 sterren
-
Als je vlees in de koelkast plaatst sluit het zich af voor vocht. Hierdoor trekt de marinade moeilijker in het vlees. Het is juist de bedoeling dat de marinade door het hele vlees trekt. Daarom wordt in marinade zelden tot nooit olie gebruikt dit sluit het vlees ook af. Dat je het geheel niet in de zon of naast de verwarming moet zetten is ook wel duidelijk de kans op bederf is daar te groot. Marineren van vlees duurt 24 uur, van wild 48 uur, vis 12 uur. Daarom op een koele plaats maar niet in de koelkast. Groetjes jaccor
-
Waarom mag het marineren niet in de koelkast plaatsvinden?George Sindram gaf dit recept 5/5 sterren