Allergie informatie: Sambal Teri Jenkin (sambal van zoute vis en petehbonen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram ikan teri
- 40 petehbonen
- 2 tomaat
- 5 deciliter santen
- 2 eetlepel limoensap
- 6 eetlepels olie
- Boemboe:
- 14 rode lomboks
- 16 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 serehstengel
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepel suiker
- 1 theelepel paprikapoeder
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal teri jenkin (sambal van zoute vis en petehbonen)
- Allergieen informatie