Allergie informatie: Sambal Ikan Cabe Hijau (gebakken sardientjes in hete saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 verse sardientjes
- 100 milliliter olie
- 2 tomaten
- 10 lomboks
- 0,5 theelepel suiker
- water
- Boemboe:
- 4 sjalotjes
- 2 tenen knoflook
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 4 centimeter djahe
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal ikan cabe hijau (gebakken sardientjes in hete saus)
- Allergieen informatie