Allergie informatie: Sambal goreng tempeh
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram tempeh
- 1 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 stuks Spaanse peper, in ringetjes
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels laos
- 1 stuks gesneden tomaat
- 1 spriet sereh
- 2 eetlepels suiker
- 1 stuks salamblad
- 0,5 eetlepel tamarindepasta
- zout naar behoeven
- plantaardige olie
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal goreng tempeh
- Allergieen informatie