Allergie informatie: Sambal goreng telor petis (pittige gefrituurde eieren)
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 eendeneieren
- 150 milliliter dikke kokosmelk (santen asli)
- 2 salam bladen
- 2 eetlepels petis udang
- zout naar smaak
- boemboe:
- 2 groene lomboks
- 3 rode lomboks
- 5 centimeter laos
- 2 centimeter temu kunci
- 1 serehstengel
- 4 sjalotten
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal goreng telor petis (pittige gefrituurde eieren)
- Allergieen informatie