Allergie informatie: Sambal goreng betawi (zeer pittig gekruide kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kippenvlees
- 2 eetlepels sambal oelek
- 1 rode ui
- 4 teentjes knoflook
- 1 deciliter asemwater
- 2 eetlepels trassiewater
- 1 stukje goela djawa (of 1 eetlepel bruine suiker)
- zout
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal goreng betawi (zeer pittig gekruide kip)
- Allergieen informatie