Allergie informatie: Sambal goreng basah (licht pittig rundvlees met garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mals rundvlees
- 100 gram gepelde garnalen
- 0,5 blok santen
- 0,5 eetlepel sambal
- 1 tomaat
- 4 uien
- 1 theelepel knoflook
- 0,5 theelepel laos
- 0,5 theelepel djahé
- 2 daon salam
- peteh
- suiker naar smaak
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal goreng basah (licht pittig rundvlees met garnalen)
- Allergieen informatie