Allergie informatie: Salsa
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 grote vleestomaten
- 2 grote uien
- 250 gram sperziebonen
- 250 gram bloemkool
- 1 gele, 1 groene en 1 rode paprika
- 2 groene pepertjes
- 3 grote teentjes knoflook
- 1 eetlepels koriander, fijn gesneden
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepels basilicum, fijn gesneden
- 4 eetlepels balsamico azijn
- 4 eetlepels natuurazijn
- 4 eetlepels gewone suiker
Meer Recepten
- Salsa
Met appels, mierikswortel en citroen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - robancona - Salsa van verse tomaten en rode ui
Met tomaten, rode ui en chilipeper uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Salsa Mexicana
Met tomaten, lomboks en koriander uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Tapas - rlaet - Salsa (Spicy)
Met tomaten, lente uitjes en spaanse peper uit Mexico
6 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - martien22 - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Salsa
- Allergieen informatie