Allergie informatie: Roux
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram boter
- 50 gram bloem
- 0,5 liter groentebouillon
- peper
- zout
Meer Recepten
- Konijn op Anita's wijze
Met konijnenbouten, zilveruitjes en appelstroop uit Nederland
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Hoofdgerechten - Swiso - Witlofschotel
Met witlof, aardappelen en gehakt uit Belgie
6 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - gordo - Kaasfondue uit de pompoen met ham
Met kaasmix for fondue, grot paddestoelen en ham uit Belgie
4 porties - 1 uur en 5 minuten
Fondue - lekker_koken - Kippenpasteitjes
Met kippenbouten, champignons en room uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Voorgerechten - irispons - Hazenrug met een port vijgensaus
Met hazenrugfilet, rode port en vijgen uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Wild - lekker_koken
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Roux
- Allergieen informatie