Allergie informatie: Roedjak Manis
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks niet al te zachte mango
- 1 stuks zure appel
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 stuks Spaanse peper, zonder zaad, in ringetjes
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel bruine suiker
Meer Recepten
- Ajam ketchap met rijst
Met kippenpoten, pandan rijst en rood pepertje uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Rijstgerechten - cinderellaatje - Kacang manis (pinda’s met suiker)
Met gula djawa en pinda uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Saté anders
Met lamsvlees, soja manis, gembersiroop uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Hapjes - antonfrankrijk - Babi roedjak (fijn gekruid licht zuur varkensvlees)
Met varkensvlees, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Kambing (fijn gekruide geit)
Met geitenvlees, kokosmelk en bruine suiker uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Roedjak manis
- Allergieen informatie