Allergie informatie: Rode koolsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram rode kool, grof geraspt
- 1 appel, geschild en in blokjes
- 8 radijsjes, in plakjes
- 1 bakje zomerrammenas (daikonkiemen)
- voor de dressing:
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 2 eetlepels crème de cassis
- 1 theepel gembersiroop
- 100 milliliter maïskiemolie
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Rode koolsalade
- Allergieen informatie