Allergie informatie: Rode kool uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram boter
- 2 rode middelgrote rode kolen, geschaafd of in fijne repen gesneden
- 2 flinke witte uien, in smalle halve ringetjes
- 2 kaneelstokjes
- 290 milliliter rode wijn
- 200 milliliter rode wijnazijn
- 100 gram fijne tafel (kristal)suiker
- 6 zoete handappels, geschild, in blokjes
- 2 eetlepels aalbessen jelly
- versgemalen zwarte peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Rode kool uit de oven
- Allergieen informatie