Allergie informatie: Rijst en erwtjes met garam masala
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram rijst
- 3 eetlepels plantaardige olie
- 1 kleine ui
- 0,75 theelepel zout
- 1 theelepel garam masala
- 4 eetlepels verse dille
- 0,5 liter kippenbouillon
- 150 gram doperwtjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Rijst en erwtjes met garam masala
- Allergieen informatie