Allergie informatie: Rempeyek Ikan Bilis
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram gebakken ikan teri
- 200 gram rijstemeel
- 100 gram custardpoeder
- 1 stuks fijngesneden sjalot
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 150 gram gebrande pinda's
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel kentjoer
- 1 kopje water
- 1 losgeklopt ei
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Abon ikan suwir (droog gekookte tonijn)
Met tonijn, tomaat en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Rempeyek ikan bilis
- Allergieen informatie