Allergie informatie: Rempah Ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gehakt van kip
- 1 kopje geraspte kokos
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 theelepels sambal trassi
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel suiker
- 2 stuks ei
- snufje ve-tsin
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Rempah ajam
- Allergieen informatie